Pristopna izjava
Pristopna izjava

NAŠE EKIPA

NEJA MALAVAŠIČ ŠURCA
Predsednica društva in super organizatorka
ROBERT MALAVAŠIČ ŠURCA
Podpredsednik Društva In Super Idejni Vodja
JAN MODRIJAN
SUPER TRENER
Jan je rojen leta 2001 in prihaja iz Logatca. Obiskuje zadnji letnik višje strojne šole v Postojni. Jan je strasten kolesar, tekmuje v MTB discipline Enduro, poleg tega pa rad odpelje tudi kakšno tekmo v downhillu in olimpijskem krosu. V letu 2023 je postal skupni zmagovalec državnega pokala v pumptracku. Od vseh naštetih disciplin mu medalja manjka samo še v downhillu. Poleg tekmovanj pa svojo ljubezen do kolesarstva izraža tudi z izdelavo koles doma. Do sedaj jih je izdelal že 7. Svoje znanje in izkušnje bi rad delil tudi z ostalimi navdušenimi kolesarji, zato se je odločil za trenerstvo v našem društvu. Svoje znanje bo z veseljem prenašal na mlajše in starejše kolesarje. Veseli se treniranja z vsemi kolesarskimi navdušenci.
TAMARA HOMAR
SUPER TRENERKA
Tamara je ena izmed tistih deklet, ki močno ruši mit, da je kolesarjenje samo za fante. Stara je 22 let, ljubiteljica narave in živali, ki ji veliko pomeni družina. Velik del njenega življenja predstavlja kolesarstvo. Vse se je začelo s kolesarskimi izleti s starši, kar pa je kasneje preraslo v resno željo po treniranju in tekmovanju. Svojo tekmovalno pot je začela v disciplini olimpijski kros v kateri je nekajkrat postala državna prvakinja in se kot članica slovenske reprezentance udeležila štirih evropskih in svetovnih prvenstev. Kasneje jo je pot zanesla v disciplino Enduro, v kateri tekmuje še danes. Njen cilj je svoje znanje in ljubezen do kolesarstva prenesti na mlajše nadobudne kolesarje in poskrbeti, da se ta šport še bolj razširi in zaživi tudi med dekleti.
ŽIGA ŠEMROV
SUPER TRENER
Žiga je rojen leta 1994 in prihaja iz Logatca. Po izobrazbi je strojni tehnik in dela kot konstruktor. Že od malih nog se navdušuje nad športom. Preizkusil se je v smučarskih skokih, motokrosu in košarki. Najbolj pa ga je pritegnilo gorsko kolesarstvo, še posebno disciplini enduro in downhill v katerih tudi redno tekmuje. Leta 2023 je v skupnem seštevku osvojil prvo mesto v svoji kategoriji, leta 2022 pa je postal tudi državni prvak v kategoriji Amaterji.
MITJA KOVAČIČ
SUPER TRENER
Mitja Kovačič je svojo strast do kolesarjenja odkril v mladosti, ko je prvič sedel na cestno kolo. Te občutke in izkušnje, ki izhajajo iz mnogih ur preživetih na kolesu zunaj in na trenažerju, danes prenaša na mlade kolesarje. Je licenciran trener cestnega kolesarstva (KZS) in v društvu skrbi za treninge mladih cestnih kolesarjev.
TOMAŽ ŠUŠTAR
SUPER TRENER
Tomaž Šuštar svojo strast do športa uspešno združuje s svojo analitično platjo. Zelo dobro se znajde s številkami, ki izhajajo iz športnikovih meritev, vendar ima ves čas v mislih širšo sliko športnikovega stanja in napredka. Sodeluje s športniki pri oblikovanju prilagojenih programov treninga, ki temeljijo na njihovih individualnih ciljih. Pri svojem delu z športniki išče ravnovesje med športnimi in ostalimi aktivnostmi v življenju.
Certificiran kolesarski trener – cestno kolesarstvo (KZS, UESCA)
Certificiran tekaški trener – dolge in ultra dolge razdalje (UESCA)
crossmenu