Pristopna izjava
Pristopna izjava

SUPER POTENCIAL PUMPTRACK POKAL

21 maja, 2024

Vabimo vas na ๐’๐”๐๐„๐‘ ๐๐Ž๐“๐„๐๐‚๐ˆ๐€๐‹ ๐๐”๐Œ๐๐“๐‘๐€๐‚๐Š ๐๐Ž๐Š๐€๐‹, ki ga organiziramo v sodelovanju z Zavodom Ivana Cankarja Vrhnika. Pumptrack dirka se bo odvijala ๐ฏ ๐ฉ๐ž๐ญ๐ž๐ค, ๐Ÿ๐Ÿ’. ๐ฆ๐š๐ฃ๐š ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’, ๐จ๐ ๐Ÿ๐Ÿ”.๐Ÿ๐Ÿ“ ๐๐š๐ฅ๐ฃ๐ž.

Tekmovalni del bo tokrat malo drugaฤen kot smo ga vajeni. Vsak tekmovalec bo odpeljal tri kroge, za konฤni rezultat se bosta seลกtela najboljลกa ฤasa vsakega posameznika. Pozabili nismo na najmlajลกe (U7), ki se bodo lahko pomerili na poganjalฤkih ali kolesih in na tiste mlade po srcu (35+). ๐Ÿ™‚

๐๐ซ๐ข๐ฃ๐š๐ฏ๐ž ๐ฌ๐จ ๐จ๐๐ฉ๐ซ๐ญ๐ž: https://prijavim.se/.../super-potencial-pumptrack-pokal-2024
Na povezavi najdete tudi razpis tekmovanja, kjer je navedena ฤasovnica dogodka. Prijave so moลพne tudi na dan dogodka do 17.30 ure.

Medalje bomo podelili najboljลกim trem v posameznih kategorijah. V kategorijah U7 in U9 priznanje prejmejo vsi tekmovalci od 4. mesta dalje.

๐๐Ž๐Œ๐„๐Œ๐๐๐Ž!
๐๐š๐ฃ๐›๐จ๐ฅ๐ฃ๐ฌฬŒ๐ข ๐ณฬŒ๐ž๐ง๐ฌ๐ค๐ข ๐ข๐ง ๐ฆ๐จ๐ฌฬŒ๐ค๐ข ๐œฬŒ๐š๐ฌ (ne glede na kategorijo) bosta nagrajena s ๐Ÿ™๐Ÿ๐Ÿ˜โ‚ฌ!

Obljubljamo tudi bogat spremljevalni program. S svojimi izdelki bo prisotna trgovina ๐‰๐š๐ง ๐’๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ, ๐…๐ฎ๐ซ๐š๐ฆ ๐ณ๐š๐ฌ๐ž, ๐Œ๐จ๐ญ๐จ ๐ž๐ฑ ๐ญ๐ซ๐ž๐ฆ๐ž - ๐ข๐ณ๐๐ž๐ฅ๐ค๐ข ๐‹๐ž๐š๐ญ๐ญ, Zล AM Vrhnika, preizkusili boste lahko kratke masaลพe ๐Œ๐š๐ฌ๐š๐ณฬŒ๐ž ๐‡๐ž๐ซ๐ข๐œ, za najmlajลกe pripravljamo kolesarske ustvarjalne delavnice in poslikavo obraza. Za hrano in pijaฤo bo poskrbel ๐…๐‹๐€๐‰ ๐’๐ง๐š๐œ๐ค & ๐›๐š๐ซ.

Ob 17.15 bodo na pumptrack ฤlani naลกega druลกtva na kolesih skupaj z Ivanom Cankarjem pripeljali SLOVENSKO OLIMPIJSKO BAKLO. Vsi obiskovalci se boste z baklo po kratkem programu lahko fotografirali in tako naลกim olimpijcem ลกe dodatno vlili moฤ in energijo za letoลกnje Olimpijske igre v Parizu.

Kdo bo letos najhitrejลกi/najhitrejลกa na vrhniลกkem pumptracku?! ๐Ÿ™‚

Upamo, da se vidimo v ฤim veฤjem ลกtevilu in furamo skupaj!

pODOBNE NOVICE

crossmenuarrow-down