Pristopna izjava
Pristopna izjava

PRVA, A ZELO USPEŠNA SEZONA ZA ŠPORTNO KOLESARSKO DRUŠTVO SUPER POTENCIAL!

6 decembra, 2022

PRVA, A ZELO USPEŠNA SEZONA ZA ŠPORTNO KOLESARSKO DRUŠTVO SUPER POTENCIAL!

Sezona 2022 se je v soboto, 26. 11. 2022, v ljubljanskem Koloseju s podelitvijo nagrad Kolesarske zveze Slovenija najboljšim kolesarjem (serija Pumpaj Slovenija, SloEnduro, BMX race, Downhill in SloXCup) tudi uradno končala.

Pretekla sezona je bila za naše društvo prva, a zato nič manj uspešna. V spomladanskih mesecih smo začeli s prvo BMX šolo na Vrhniki, bili prisotni na številnih prireditvah, s pomočjo Zavoda Ivana Cankarja izpeljali Državni pokal Pumpaj Slovenija, s septembrom pa nadaljevali s celoletnim programom BMX in MTB šole. 

O lepih rezultatih na tekmovanju državnega pokala Pumpaj Slovenija na Vrhniki smo že poročali. Serija tekem državnega pokala Pumpaj Slovenija pa je bila sestavljena iz 6 tekmovanj (Lucija, Ribnica, Vrhnika, Zagorje, Cerklje na gorenjskem, Velenje) in skupni seštevek je dvema dekletoma omogočil udeležbo na zaključni prireditvi v Koloseju. Lina Vuga je zasedla skupno 3. mesto (deklice U9) in bila prav tako 3. na državnem prvenstvu v Zagorju, Taja Malavašič Šurca pa je bila skupno 2. (deklice U11) in v Zagorju postala tudi državna podprvakinja. 

Dekletoma se je na podelitvi pridružil še letošnji državni prvak med amaterji, Žiga Šemrov. Z odličnimi rezultati na osmih dirkah serije SloEnduro si je priboril skupno 2. mesto.

Ob tej priložnosti bi se radi iskreno zahvalili vsem, ki ste nas v tem letu kakorkoli podprli, nam namenili pozitivne besede in nas spodbujali. Posebna zahvala pa gre našim sponzorjem, ki so še posebej verjeli v nas: Trgovina Jan Sport, Vrhnika, Barjans d.o.o., Dvig d.o.o., Gordeja d.o.o., Kristl d.o.o., Super potencial, Robert M. Šurca s.p. in Avtohof trade d.o.o.

Šport je veliko več kot samo nagrade, so pa le te lepa spodbuda za nadaljnje delo in trud.

Z veseljem lahko povemo, da naše člane združuje želja po novem znanju in napredku, ljubezen do kolesarjenja in trdo delo, zato skupaj s trenerjema Tamaro in Janom že pridno trenirajo za sezono 2023. V novo sezono, ki se uradno začenja v mesecu marcu bomo vstopili s še večjim številom tekmovalcev in prepričani smo, da vam bomo kmalu spet lahko poročali o novih odličnih rezultatih.

Neja Malavašič Šurca

Podelitev nagrad Kolesarske zveze Slovenija najboljšim kolesarjem

pODOBNE NOVICE

crossmenuarrow-down